Novosti

Predavanja na temu: „Ribolovni turizam-način diversifikacije prihoda“ i „Potpora iz mjere I.22. Dodana vrijednost, kvaliteta proizvoda i korištenje neželjenog ulova“

Savjetodavna služba organizira predavanja za profesionalne ribare s područja Grada Biograda na Moru i Općina Pakoštane, Pašman, Sv. Filip i Jakov i Tkon. Predavanjima mogu prisustvovati i zainteresirani sa šireg područja.

Predavanja će se održati dana 19. veljače 2018. godine u gradskoj vijećnici Grada Biograda na Moru s početkom u 10.00 sati. Teme predavanja su: „Ribolovni turizam-način diversifikacije prihoda“ i „Potpora iz mjere I.22. Dodana vrijednost, kvaliteta proizvoda i korištenje neželjenog ulova“, predavačica Valentina Andrić, mag. ing. morskog ribarstva.

U okviru navedenih predavanja prisutni će biti informirani o mogućnostima diversifikacije prihoda te o korištenju potpora iz Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo.

U cilju poboljšanja uspješnosti poslovanja i konkurentnosti subjekata u ribarstvu te pružanja stručnih savjeta o poslovnim strategijama i načinima financiranja, Savjetodavna služba će voditi evidenciju prisutnosti na stručnim predavanjima.

Dodatne informacije i potvrde dolaska na mob: 091 4882 973 ili e-mail: valentina.andric@savjetodavna.hr

Back to top button