Novosti

Objavljen novi Pravilnik o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere IV.4. “Prerada proizvoda ribarstva i akvakulture”

Obavještavaju se zainteresirani korisnici da je objavljen novi Pravilnik o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere IV.4. “Prerada proizvoda ribarstva i akvakulture” („Narodne novine“, broj 14/21) u okviru Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020. godine.

Predmet potpore su ulaganja u preradu proizvoda ribarstva i akvakulture koja obuhvaćaju uspostavu novih objekata za preradu te modernizaciju postojećih. Korisnici potpore su subjekti u poslovanju s hranom koji su korisnici odobrenog/registriranog objekta za preradu proizvoda ribarstva i akvakulture prema posebnim propisima

Pravilnik će se provoditi putem natječaja kojim se definira način i rok podnošenja zahtjeva, razdoblje prihvatljivosti troškova te iznos javne potpore koji se može ostvariti.

Pravilnik se može pronaći ovdje, a na istoj poveznici će po objavi biti dostupan i natječaj te pripadajuća dokumentacija.

Izvor: https://euribarstvo.hr/novosti/novo-objavljen-novi-pravilnik-o-uvjetima-kriterijima-i-nacinu-dodjele-potpore-u-okviru-mjere-iv-4-prerada-proizvoda-ribarstva-i-akvakulture/

Back to top button