Novosti

OBAVIJEST: Objavljen novi natječaj za kompenzaciju za gospodarski ribolov, akvakulturu i preradu – rok za prijavu do 28. travnja 2023. godine

Obavještavaju se zainteresirani korisnici da je u „Narodnim novinama“ broj 36/23 objavljen novi Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere IV.3. „Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture – KOMPENZACIJA“.

Potpora se dodjeljuje korisnicima u sektoru gospodarskog ribolova na moru, akvakulture i prerade proizvoda ribarstva i akvakulture, kao bespovratna novčana sredstva u obliku kompenzacije za dodatne/povećane troškove do kojih je došlo radi poremećaja tržišta uzrokovanog agresivnim ratom Rusije protiv Ukrajine i njegovim učincima na lanac opskrbe proizvodima ribarstva i akvakulture, i to za razdoblje od 1. listopada 2022. godine do 28. veljače 2023. godine.

Zahtjev za dodjelu i isplatu potpore se popunjava u elektroničkom obliku te se potpisan i ovjeren od strane korisnika, kao i popratna dokumentacija, podnosi u tiskanom obliku preporučenom poštom ili osobno, zajedno s obveznom dokumentacijom, u zatvorenoj omotnici na čijoj poleđini treba čitko ispisati ime i adresu pošiljatelja i dostaviti je na adresu:

Ministarstvo poljoprivrede, Uprava ribarstva

Ulica grada Vukovara 78, 10000 Zagreb

s naznakom:

„2. Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere IV.3. „Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture – kompenzacija“ – ne otvarati“.

Rok za podnošenje Zahtjeva za dodjelu i isplatu potpore je do 28. travnja 2023. godine.

Pravilnik, Natječaj, pripadajući obrasci i prilozi, kao i primjeri, pojašnjenja i tablica za informativni izračun mogu se pronaći ovdje.

Izvor: https://euribarstvo.hr/novosti/obavijest-objavljen-novi-natjecaj-za-kompenzaciju-za-gospodarski-ribolov-akvakulturu-i-preradu-rok-za-prijavu-do-28-travnja-2023-godine/

Back to top button