Novosti

Predavanje – “Pravo upisa i prijenos povlastice za gospodarski ribolov” i “Mogućnosti financiranje preko FLAG-a”

Savjetodavna služba i FLAG „Lostura“ organiziraju predavanja za profesionalne ribare s područja Grada Biograda na Moru i Općina Pakoštane, Pašman, Sv. Filip i Jakov i Tkon. Predavanjima mogu prisustvovati i zainteresirani sa šireg područja.

Predavanja će se održati dana 06. prosinca 2017. godine u gradskoj vijećnici Grada Biograda na Moru s početkom u 10.00 sati. Teme predavanja su: „Pravo upisa i prijenos povlastice za gospodarski ribolov“, predavač Valentina Andrić, mag. ing. morskog ribarstva i „Mogućnosti financiranja preko FLAG-a“, predavač Ivan Čupić, dipl. oec.

U okviru navedenih predavanja objasniti će se što su lokalne akcijske grupe i koje su mogućnosti korištenja potpora. Prisutni će imati mogućnost detaljno se upoznati s postupkom prijenosa povlastice i podnošenja zahtjeva za izdavanje novih Odobrenja za obavljanje gospodarskog ribolova koćom i plivaricom srdelarom, zakonskom rokovima i administrativnim postupcima.

U cilju poboljšanja uspješnosti poslovanja i konkurentnosti subjekata u ribarstvu te pružanja stručnih savjeta o poslovnim strategijama i načinima financiranja, Savjetodavna služba će voditi evidenciju prisutnosti na stručnim predavanjima.

Dodatne informacije i potvrde dolaska na mob: 091 4882 973 ili e-mail: valentina.andric@savjetodavna.hr

Back to top button