Novosti

OBAVIJEST – OBJAVLJEN NOVI NATJEČAJ ZA DODJELU POTPORE ZA MJERU IV.3. STAVLJANJE NA TRŽIŠTE PROIZVODA RIBARSTVA I AKVAKULTURE

Obavještavaju se zainteresirani korisnici da je u „Narodnim novinama“, broj 5/22 objavljen novi Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere IV.3. “Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture”.

Predmet potpore su aktivnosti vezane za stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture koje se provode s ciljem nalaženja novih tržišta i poboljšanja uvjeta za stavljanje na tržište, promicanja kvalitete i dodane vrijednosti, doprinošenja transparentnosti proizvodnje i tržišta te provođenja ispitivanja tržišta i studija o ovisnosti Europske unije o uvozu, doprinošenja sljedivosti i razvoja oznaka zaštite okoliša te provođenja komunikacijskih i promotivnih kampanja.

Korisnici potpore mogu biti gospodarski subjekti u ribarstvu ili zajednički korisnici koji podrazumijevaju organizaciju/udruženje subjekata u ribarstvu priznati sukladno posebnim propisima ili javno tijelo utemeljeno zakonom koje predstavlja subjekte u ribarstvu, koji provodi zajedničku operaciju.

Natječaj je otvoren za podnošenje zahtjeva za potporu od 13. siječnja 2022. godine do 28. veljače 2022. godine.

Pravilnik, Natječaj te pripadajući obrasci i prilozi mogu se pronaći ovdje.

Izvor: https://euribarstvo.hr/novosti/obavijest-objavljen-novi-natjecaj-za-dodjelu-potpore-za-mjeru-iv-3-stavljanje-na-trziste-proizvoda-ribarstva-i-akvakulture/

Back to top button