Novosti

OBAVIJEST – OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA MJERU I.10. „TRAJNI PRESTANAK RIBOLOVNIH AKTIVNOSTI“ ZA 2022./2023. GODINU“

Obavještavaju se korisnici da je u „Narodnim novinama“ broj 115/23 objavljen Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere I.10. „Trajni prestanak ribolovnih aktivnosti“ za 2022./2023. godinu.

VAŽNA NAPOMENA!!! Ovaj Natječaj se odnosi na Zahtjeve za potporu koji su podneseni na temelju Javnog poziva za sudjelovanje u mjeri trajnog prestanka ribolovnih aktivnosti za 2022./2023. iz prosinca 2022. godine te su korisnici u okviru ovoga natječaja oni koji su iskazali interes za sudjelovanjem u mjeri trajnog prestanka ribolovnih aktivnosti za 2022./2023. godinu dostavom Zahtjeva za potporu na temelju Javnog poziva i koji zadovoljavaju uvjete i kriterije propisane pripadajućim Pravilnikom i Natječajem.

Uz Zahtjev za potporu prethodno podnesen na temelju Javnog poziva iz prosinca 2022. godine, korisnici su na temelju ovoga Natječaja dužni dostaviti obveznu dodatnu dokumentaciju za potporu koja je propisana u Popisu obvezne dodatne dokumentacije za potporu.

Popis obvezne dodatne dokumentacije, kao i Pravilnik, Natječaj te pripadajući obrasci mogu se pronaći ovdje.

Rok za podnošenje propisane obvezne dodatne dokumentacije traje do 31. listopada 2023. godine. Napominjemo i kako je predviđeno pokretanje procedure za produljenje roka, a sve novosti vezane za isto mogu se pratiti na mrežnim stranicama Upravljačkog tijela: https://euribarstvo.hr/, u rubrici Novosti.

Propisana obvezna dodatna dokumentacija koju je korisnik dužan dostaviti podnosi se u tiskanom obliku, preporučenom poštom ili osobno, u zatvorenoj omotnici na čijoj poleđini treba čitko ispisati ime i adresu pošiljatelja i dostavlja na adresu:

Ministarstvo poljoprivrede, Uprava ribarstva,

Ulica grada Vukovara 78, 10000 Zagreb

s naznakom: „Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere I.10. Trajni prestanak ribolovnih aktivnosti za 2022./2023. godinu – ne otvarati“

Izvor: https://euribarstvo.hr/novosti/obavijest-objavljen-natjecaj-za-mjeru-i-10-trajni-prestanak-ribolovnih-aktivnosti-za-2022-2023-godinu/

Back to top button